POSA’T LA GORRA!!

2016-11-16-07-36-192016-11-16-07-35-34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benvolgudes famílies,

Des de l’AFANOC iniciem la campanya “Posa’t la Gorra!” i enguany celebrem la 16a edició!

Aquesta campanya pretén donar a conèixer el càncer infantil i totes les necessitats que se’n generen a partir del diagnòstic. Necessitats molt diverses que afecten tant l’infant o adolescent com a les seves famílies, amics, l’escola,…

L’Associació AFANOC, creada per un grup de pares i mares el 1987, porta programes d’atenció social, de suport emocional i atenció psicològica, programes de voluntariat, d’activitats d’oci i lleure als hospitals, de sortides familiars, colònies d’estiu i la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a totes les famílies que s’han de desplaçar de les seves poblacions d’origen per venir als hospitals de referència de Barcelona per rebre tractament.

Aquesta campanya que té l’objectiu de donar a conèixer la realitat del càncer infantil fa aquest any una menció especial a l’esport Solidari. Cada vegada són més les persones que volen dedicar el seu esforç i els seus reptes a aquells qui per la seva malaltia no poden practicar-lo durant un cert temps i volem posar en èmfasi tota aquesta gran tasca solidària. Amb aquesta campanya volem unir els valors que mouen l’esport solidari amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb càncer haurà de fer front en la seva particular cursa. Per participar-hi és necessària la gorra de la campanya.

Aquest any…POSA’T LA GORRA!… I corre pels Xuklis!

Els fons aconseguits serviran per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer, millorant les seves condicions a l’hospital i donant suport psicosocial amb tots els programes que es porten a terme.

La festa final de la campanya es celebrarà el dissabte 17 de Desembre al Zoo de Barcelona, el qual estarà ple d’activitats i actuacions i per primer any es realitzarà una Cursa Familiar d’1 km i una més llarga de 4’5km al Parc de la Ciutadella.

La gorra té un cost de 7€ i permetrà l’entrada gratuïta als infants entre 3 a 11 anys, i el 50% de descompte en les entrades dels majors de 12 anys, al Zoo de Barcelona.

Per participar a la cursa hi hauran inscripcions prèvies. Pregunteu a les vostra escola o a l’AMPA com comprar les gorres. També podeu trobar tota la informació de la campanya a www.afanoc.org

Gràcies per fer-ho possible!2016-11-16-07-34-152016-11-16-07-33-18